Cateringul Perfect - Blog AMBALAJE HORECA
Ambalaje horeca gama larga de produse de unica folosinta

Contactează-ne

Coșul meu

Cateringul perfect

Cateringul perfect – Serviciile de catering implică mult mai multe decât un simplu transport al preparatelor culinare de la furnizor la beneficiar. Va vom prezenta în detaliu produsele indispensabile pentru a servi un catering de succes, care sa bucure orice invitat. 

La secțiunea Blog găsiți un articol despre  organizarea unei petreceri in gradina. 

Servirea preparatelor:

Platouri negre cu capac

Sunt produse practice si o soluție excelentă pentru a servi și prezenta alimentele, cum ar fi aperitive, gustări, fructe, legume, prăjituri sau deserturi.

Designul său elegant și modern, în combinație cu finisajul mat și capacul transparent, îi conferă un aspect sofisticat și profesional. De asemenea, platoul de plastic negru cu capac poate fi utilizat pentru servirea alimentelor la petreceri și evenimente, dar și pentru expunerea pruselor în cafenele sau patiserii.

Farfuriile BIO

Sunt foarte des utilizate in domeniul fast-food, restaurante si catering. Pot fi folosite atât pentru alimentele calde, cât și pentru cele reci.

Sunt confectionate dintr-un material gros, rezistent la apa si grasime, dar si la temperaturi ridicate sau scazute, putand fi introduse in cuptorul cu microunde sau congelator. Sunt realizate dupa norme europene, la un grad maxim de igiena.

Calitate superioară. Se folosesc cu preponderenta in livrarea de mancare la domiciliu, in cantine, sau de catre afacerile care au ca obiect al activitatii servicii de catering pentru diferite evenimente.

Platouri din aluminiu

Cu ajutorul cărora pot fi servite aperitivele sau prăjiturile.Sunt produse din material din aluminiu,  argintiu fiind potrivite pentru a intra în contact direct cu produsele alimentare.

 

Bețele aperitiv cu capăt plat

Din bambus sunt ideale pentru catering, cocktailuri, etc. Confectionate din bambus, 100% naturale si rezistente. Sunt potrivite pentru frigaruile din carne, legume sau fructe.

Găsește-ne și pe social media!

 Instagram

Facebook

 WhatsApp

Vă invităm să vizionați produsele și în magazinul nostru de pe B-dul Poitiers nr. 14 sau in Showroom-ul de pe Strada Basarabia 18, Brătuleni, Iași. Pentru cantitati mai mari, preturile pot fi negociate.

Pentru mai multe detalii puteti sa ne contactati la:

Copyright © 2024 SC Sermob Design SRL, CUI: RO 16493339, Nr. ONRC J22/1157/2004