suntem prezenti in seap - Ambalaje Horeca
Ambalaje horeca gama larga de produse de unica folosinta

Contactează-ne

Coșul meu

Suntem prezenți pe SEAP / SICAP - DORADO SYSTEMS®Imagine preluată de pe e-licitatie.ro

Suntem prezenti in SEAP/SICAP – Bine ați venit pe pagina noastră dedicată prezenței noastre în SEAP (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) și SICAP (Sistemul Informatic Centralizat pentru Achiziții Publice). Suntem mândri să vă informăm că compania noastră este activă și recunoscută în cadrul acestor sisteme esențiale pentru achizițiile publice în România.

Cu o experiență solidă și o echipă dedicată, ne-am angajat să oferim servicii de calitate și soluții inovatoare în conformitate cu standardele și cerințele impuse de SEAP și SICAP. Această prezență în aceste sisteme reprezintă un angajament al nostru față de transparență, eficiență și conformitate în procesele de achiziție publică.

Pe această pagină, veți găsi informații actualizate despre licitațiile la care participăm, proiectele noastre de succes și angajamentul nostru de a oferi servicii de cea mai înaltă calitate. De asemenea, vă invităm să descoperiți cum colaborarea cu noi în cadrul SEAP și SICAP vă poate aduce avantaje și beneficii tangibile.

Ne dorim să fim un partener de încredere pentru autoritățile publice și alte entități implicate în achizițiile publice, contribuind la dezvoltarea și modernizarea sectorului public în conformitate cu cele mai bune practici și standardele internaționale.

Vă invităm să explorați resursele noastre online și să ne contactați pentru orice informații suplimentare sau pentru a discuta despre posibilitățile de colaborare. Suntem aici pentru a vă sprijini în atingerea obiectivelor dumneavoastră în achizițiile publice și pentru a construi împreună un viitor mai solid și mai eficient pentru comunitatea noastră.

Ne găsiți cu următoarele date de identificare:

Denumire: Sermob Design Srl

Județ: Iași

CUI: RO 16493339

Nr. ONRC J22/1157/2004

Autoritățile contractante pot iniția cumpărări directe prin sistemul de achizitie publice.

În cazul în care, în urma consultării paginii noastre web, doriți să achiziționați și alte produse, care nu figurează pe site-ul www.e-licitatie.ro, vă adresăm rugămintea de ne contacta.

Vă mulțumim!

Echipa Ambalaje-Horeca.ro

Suntem prezenti in SEAP/SICAP

Procedura de achiziție prin SEAP / SICAP

1. Identificați produsele dorite

  • Căutați în magazinul nostru online www.ambalaje-horeca.ro produsele pe care doriți să le achiziționați.

 

2. Trimiterea intenției de achiziție prin e-mail

  • Odată ce ați identificat produsele dorite, trimiteți un email cu acestea la adresa: comenzi@ambalaje-horeca.ro în care să specificați că doriți achiziționarea prin platforma SEAP / SICAP.

 

3. Achiziția prin SEAP / SICAP

  • Unul dintre reprezentanții noștii de vânzări va lua legătura cu dvs. prin telefon / email. Comanda dvs. va fi publicata sub forma de pachet pe platforma www.e-licitatie.ro și vi se va transmite codul CPV și nr de referință pentru a putea realiza achiziția directă, iar societatea noastră va emite factura numai după finalizarea achiziției.

Suntem prezenti in SEAP/SICAP

S.I.C.A.P este platforma publică de achiziții publice (Sistem informatic colaborativ pentru mediu performant de desfasurare al achizitiilor publice) care înlocuiește SEAP.

Site-ul oficial al Sistemului informatic colaborativ pentru achizițiilor publice S.I.C.A.P este www.e-licitatie.ro, operat de către Agenția pentru Agenda Digitală a României (AADR).

Pentru contractele de achiziție a căror valoare estimată depășește un anumit prag stabilit în lege, autoritatea contractantă este obligată să publice un anunț de intenție, respectiv anunț de participare și cerere de ofertă.

Legea 208/2022 a adus mai multe modificari legislatiei nationale de achizitii publice, dintre aceastea,  cele mai importante sunt modificarea pragurilor pentru stabilirea procedurii de achizitie. Noile praguri pentru achizitii publice stabilite in urma aparitiei legii nr. 208/2022 sunt valabile din 12.09.2022.

Universul ambalajelor de care ai nevoie!

Suport clienți

photo-euplatesc

Despre Noi

Copyright © 2024 SC Sermob Design SRL, CUI: RO 16493339, Nr. ONRC J22/1157/2004