Politica de livrare → Ambalaje Horeca
Ambalaje horeca gama larga de produse de unica folosinta

Contactează-ne

Coșul meu

Livrarea Produselor

Pe langa sumele percepute de SC Sermob Design SRL pentru produsele comercializate, se solicita clientului plata unui tarif de livrare, asa cum este afisat pe site. Taxa de livrare este de 29,50 lei (cu TVA).

Livrarea produselor achizitionate de pe site-ul www.ambalaje-horeca.ro se realizeaza prin intermediul serviciilor de curierat, in 2-4 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

Produsele personalizate sau cele care nu se afla in stoc, se vor livra in conformitate cu timpul de productie sau de achizitie.
Livrarea coletului se face la adresa mentionata de client in momentul plasarii comenzii. Receptia coletelor se face in prezenta reprezentantului firmei de curierat iar coletul se poate deschide doar dupa achitarea rambursului.

Clientul poate sa ceara oricand o copie a facturii fiscale, care va fi trimisa pe adresa de e-mail a clientului.
In cazul in care doriti sa alegeti o alta firma de curierat sau o alta modalitate de livrare va rugam sa ne contactati pe office@ambalaje-horeca.ro.
In perioada sarbatorilor sau a unor zile, gen Black Friday, este posibila o prelungire a timpului normal de livrare din cauza volumului mare de comenzi. In acest caz veti fi informat de catre un reprezentant de la Serviciul Clienti cu privire la data livrarii comenzii.

SC Sermob Design SRL nu poate fi tinuta responsabila pentru intarzieri sau anulari de livrari ale produselor comandate, daca acestea sunt cauzate de motive independente de vointa SC Sermob Design SRL care includ: probleme de logistica ale firmei de curierat, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform prevederilor legislatiei romanesti aplicabile si in vigoare in momentul confirmarii comenzii.

Politica de Retur

Produsele personalizate care au fost livrate pe baza unei comenzi speciale nu pot fi returnate.

Dreptul de retragere prevazut in OUG 34/2014 se aplica doar persoanelor fizice.
Conform legislatiei din Romania beneficiati de o perioada de 14 zile in care puteti renunta la comanda dumneavoastra fara a fi nevoit a va justifica decizia. Aceste 14 zile calendaristice se calculeaza din momentul in care dumneavoastra ati intrat in posesia produsului comandat.

Pentru a beneficia de dreptul de retragere/returnare trebuie sa informati in scris SC Sermob Design SRL, folosind adresa de email office@ambalaje-horeca.ro , cu privire la decizia dumneavoastra.
Din moment ce ne-ati informat cu privire la decizia de returnare a produselor, aveti la dispozitie 14 zile calendaristice ca sa ne trimiteti produsul/produsele care face obiectul returnarii.

Conform art.14 alin 2 din O.U.G.34/2014 “Consumatorul suporta costurile directe legate de returnarea produselor.”
Costurile aferente livrarii produsului catre firma noastra va revin dumneavoastra.
Modalitatea de returnare a produselor se alege de catre dumneavoastra cu obligativitatea ca ele sa ajunga la punctul nostru de lucru. Produsele care ajung la Posta Romana NU vor fi ridicate si se vor intoarce la client.
Coletele retur, cu plata transportului catre SC Sermob Design SRL, vor fi refuzate automat.
Avand in vedere ca produsele comercializate de SC Sermob Design SRL sunt de unica folosinta, veti putea returna doar produsele care nu au fost utilizate de dumneavoastra.

Drept urmare SC Sermob Design SRL isi rezerva dreptul sa refuze returnarea banilor in cazul in care:
-produsele au fost folosite de dvs. ( ex.au fost desfacute, folosite la ambalarea diferitelor produse etc. ).
-produsele nu sunt intacte
-continutul pachetului este incomplet
-produsele au fost deteriorare si nu mai arata ca noi
-produsele au fost uzate
-starea produselor nu permite recomercializarea lor

Produsul precum si ambalajul returnat trebuie sa nu fie deteriorat.

SC Sermob Design SRL va va returna banii in cel mult 14 zile calendaristice de la data la care ne-ati informat cu privire la decizia de a returna produsul.
Modalitatea de returnare a banilor este – ORDIN BANCAR – prin urmare trebuie sa ne furnizati codul iban aferent contului dvs bancar.
Returnarea banilor nu se poate face in numerar.
Adresa de returnare: se comunica pe e-mail
Ne rezervam dreptul de a va restitui banii numai dupa ce am intrat in posesia produselor care au facut obiectul returnarii.
Pentru orice detalii si informatii privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email: office@ambalaje-horeca.ro sau la numarul de telefon: +40 750 758 386

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, produsul / produsele care fac obiectul acestei livrari se pot intoarce la expeditor. Livrarea ulterioara a lor se poate face numai dupa reconfirmarea comenzii cu acordul SC Sermob Design SRL.

Universul ambalajelor de care ai nevoie!

Suport clienți

photo-euplatesc

Despre Noi

Copyright © 2024 SC Sermob Design SRL, CUI: RO 16493339, Nr. ONRC J22/1157/2004