Termeni si condiții → Ambalaje Horeca
Ambalaje horeca gama larga de produse de unica folosinta

Contactează-ne

Coșul meu

Termeni și condiții

Accesul și utilizarea site-ului ambalaje-horeca.ro sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor aplicabile. Vizitând și utilizând acest website, acceptați cu bună știință termenii și condițiile de utilizare.


1. Website-ul ambalaje-horeca.ro
Termenii și condițiile se aplică tuturor utilizatorilor site-ului care contribuie (prin intermediul contului creat) cu informații pe ambalaje-horeca.ro. Site-ul poate conține link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. Site-ul nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul și/sau termenii de utilizare a oricărui alt website.


2. Folosirea portalului ambalaje-horeca.ro
Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii să găsească cât mai ușor, structurat și rapid informațiile necesare.. Pentru ca ambalaje-horeca.ro să poată garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectați următorii termeni de utilizare:
• website-ul se va utiliza doar pentru informarea publicului prin intermediul informațiilor relevante domeniului de activitate a prestatorului de servicii;
• nu se pot copia sau distribui informațiile de pe acesta (text, fotografii, videoclipuri, sau orice alte materiale) fără a obține în prealabil acordul scris și trimis prin e-mail de la administratorul ambalaje-horeca.ro;
• nu aveți dreptul de a modifica sau degrada nici o parte a ambalaje-horeca.ro, în afară de părțile unde aveți legal și prestabilit acces, prin intermediul contului de utilizator;
• nu se pot publica pe ambalaje-horeca.ro informații care pot induce în eroare corectitudinea datelor (text, materiale video, fotografii, etc).
Pentru a avea acces la anumite pagini și/sau elemente din cadrul ambalaje-horeca.ro, trebuie să vă creați un cont de utilizator. Contul se va utiliza doar în scopul pentru care a fost permisă crearea lui.
Utilizatorul contului este singurul răspunzător pentru daunele cauzate atât website-ului cât și altora, prin utilizarea neautorizată. În calitate de utilizator sunteți de acord să nu folosiți niciun program, aplicație sau orice alt mijloc de accesare automată a website-ului, în vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificării sau alterării site-ului ambalaje-horeca.ro.


3. Drepturile proprietății intelectuale
Ca vizitator conținutul website-ului vă este oferit gratuit, cu scop informațional. Conținutul nu poate fi copiat, folosit, transmis, vândut, licențiat, distribuit fără a avea în prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuală, adică ambalaje-horeca.ro.


4. Publicarea de informații de către utilizator și de către ambalaje-horeca.ro.

 

Site-ul le permite utilizatorilor înregistrați să posteze diferite materiale (text, fotografii, materiale video), precum și găzduirea lor. Nu garantează confidențialitatea acestor materiale. Veți fi singurul răspunzător de materialele postate prin intermediul contului de utilizator. Ca utilizator al contului sunteți de acord să nu postați materiale care încalcă dreptul de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuală, să nu afișați texte sau fotografii obscene, pornografice, amenințătoare, instigatoare la ură, materiale ofensive la adresă etniei sau a rasei, materiale care să violeze vreo lege.


Ambalaje-horeca.ro va înlătura materialele care încalcă acești termeni și condiții, fără vreun avertisment în prealabil. Contul utilizatorului care a postat materiale ce încalcă aceste condiții, va fi suspendat pe o perioadă nedeterminată, urmând că utilizatorul să solicite reactivarea contului. Ambalaje-horeca.ro are dreptul de a verifica periodic și poate decide dacă materialele postate încalcă sau nu acești termeni și condiții.


Sunteți conștient și de acord că postând materiale pe acest website, acordați către ambalaje-horeca.ro toate drepturile de autor asupra materialului postat, inclusiv utilizarea, reproducerea, redistribuirea sau realizarea de materiale derivate. Ambalaje-horeca.ro nu este răspunzător pentru daunele rezultate din greșeli, erori sau lipsă de acuratețe a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative.


Toate informațiile furnizate de utilizatori pot fi utilizate de către ambalaje-horeca.ro. Poate folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare. Ambalaje-horeca.ro nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută vinovată pentru informațiile publicate în conturile de partener ale clienților. Clienții pot accesa și folosi serviciile ambalaje-horeca.ro în mod individual, cu ajutorul unui username și a unei parole. Răspunderea pentru aceste conturi o poartă în întregime proprietarii acestora.


Ambalaje-horeca.ro nu își asumă responsabilitatea pentru nicio încălcare a legii dreptului de autor, a legii mărcilor sau a drepturilor proprietății intelectuale sau personale care se pot produce în conturile de partener ale clienților.

Copyright © 2024 SC Sermob Design SRL, CUI: RO 16493339, Nr. ONRC J22/1157/2004