Petrecere în Grădină - Organizează o petrecere de succes
Ambalaje horeca gama larga de produse de unica folosinta

Contactează-ne

Coșul meu

Petrecere în Grădină

Petrecere în Grădină – Serile călduroase de vară sunt un bun prilej pentru a-ți etala calitățile de gazdă și  plănuiești o petrecere în grădina casei, cu familia și prietenii aproape. Noi venim în ajutorul tău cu tot ce înseamnă veselă și accesorii, pentru a-ti ușura treburile casnice, uitând de mașina de spălat vase la finalul petrecerii. Recomandăm folosirea produselor de unică folosință pe care  le reciclati in containarele potrivite. 

La secțiunea Blog găsiți un articol despre cum  corect selectăm deșeurile

Pahare cristal in plastic verde – absolut nelipsite de la petrecerile oamenilor distractivi, ce experimentează cu amestecuri de băuturi fine. 

Pahare de shot de unică folosință din plastic rezistent și transparent – au un volum de 50 ml.

Pahare din plastic pentru SHOT-uri – absolut nelipsite de la petrecerile oamenilor distractivi, ce experimentează cu amestecuri de băuturi fine. 

Pahare de shot de unică folosință din plastic rezistent și transparent – au un volum de 50 ml.

Paharele pentru șampanie sunt ambalate în set de 10 bucăți. Au volum de 100 de ml și picior detașabil. Paharele din plastic pentru șampanie sunt la mare căutare în această perioadă. Fiind un produs vedetă, vă oferim o reducere pe tot parcursul verii!

🌞 (în limita stocului disponibil)

Servirea preparatelor:

Platourile bio pot fi folosite atât pentru alimentele calde, cât și pentru cele reci. Platoul este confectionat dintr-un material gros, rezistent la apa si grasime, dar si la temperaturi ridicate sau scazute.

Caserolele din aluminiu sunt concepute pentru alimente fierbinti, dar si pentru preparte reci. Sunt rezistente la grăsimi și la apă. Caserolele pot fi folosite în cuptor. Obtinuta din aluminiu, acceptat in industria alimentara si agroalimentara.

Setul de tacâmuri include furculițăcuțitlingură și șervețel. Materialul din componentă respectă toate normele în vigoare, nepunând în pericol viață utilizatorului prin utilizare.

Realizate dintr-o hârtie calitative, produsul este confecționat din celuloză și este bun absorbant. Aspectul simplu oferă o nuanță de alb curat la servire și decorează suprafață meselor.

Products not found.

Curățenia după petrecere

Degresantul universal Chante Clair spray lămâie 625ml este o soluție special concepută pentru curățarea și degresarea mai multor suprafețe. Disponibil pentru utilizare manuală și sigură.

Sano Forte Plus îndepărtează grăsimea de pe aragaz, hotăgrătaroale, tigăi și multe altele. Oferă o curățare ușoară și rapidăfără înmuiere.Sacii menajeri de 60L, au o rezistentă crescută datorită materialului, ce poate susține o încărcătură de până la 20kg. Sunt rezistenți la perforare.

Găsește-ne și pe social media!

 Instagram

Facebook

 WhatsApp

Vă invităm să vizionați produsele și în magazinul nostru de pe B-dul Poitiers nr. 14 sau in Showroom-ul de pe Strada Basarabia 18, Brătuleni, Iași. Pentru cantitati mai mari, preturile pot fi negociate.

Pentru mai multe detalii puteti sa ne contactati la:

Universul ambalajelor de care ai nevoie!

Suport clienți

photo-euplatesc

Despre Noi

Copyright © 2024 SC Sermob Design SRL, CUI: RO 16493339, Nr. ONRC J22/1157/2004