Tipuri de ambalaje pentru livrarea alimentelor
Ambalaje horeca gama larga de produse de unica folosinta

Contactează-ne

Coșul meu

Tipuri de ambalaje

Tipuri de ambalaje pentru livrarea alimentelor

Dacă aveți un restaurant care livrează, alegerea ambalajului potrivit pentru livrarea alimentelor este vitală pentru a vă menține clienții mulțumiți de produsul dvs. Ambalajul bun pentru livrarea alimentelor îmbunătățește serviciul pentru clienți și generează recenzii pozitive pentru afacerea dvs.

Iată câteva sfaturi pentru a face alegerea corectă:

  • Folosirea serviciilor de livrare este mai populară ca niciodată
  • Atunci când se oferă livrare, ambalarea adecvată a meselor este vitală pentru satisfacția și siguranța clienților
  • Este grozav să vi se livreze masa preferată la ușă, dar dacă sosește dezordonat sau rece rece – întreaga experiență este nefavorabilă, ceea ce duce la pierderea vânzărilor viitoare.
  • Este important sa stii mai multe despre ambalaje, sa cunosti cateva optiuni care exista pe piata si sa intelegi caracteristicile acestora pentru a vedea care se potriveste cel mai bine nevoilor tale.
  • Punga din hartie este printre cele mai folosita pentru livrara de mancare de catre restaurante. Unul dintre marile sale avantaje este posibilitatea personalizării, care permite companiei să se diferențieze de restul și să ofere clienților săi o experiență de cumpărături mai interesantă. Pune o ștampilă verde și încurajează oamenii să recicleze. Arată că brandului tău îi pasă de mediu. De asemenea, puteți scrie numele clienților dvs. pe ambalaj pentru o notă personală.
  • Ambalajele pentru livrarea alimentelor din spumă de polistiren sau aluminiu sunt, de asemenea, utilizate pe scară largă. Acest lucru se datorează a două motive principale: costul scăzut și păstrarea temperaturii. Economice și ușor de găsit, sunt utilizate pe scară largă de unitățile care livrează alimente sensibile la fluctuațiile de temperatură, care ar trebui consumate calde sau reci. Este important de reținut, însă, că polistirenul nu poate fi încălzit, deci este destinat alimentelor gata de consumat. Avantajul acestui material este că reușește să mențină alimentele calde mai mult timp, făcându-l ideal pentru livrările care trebuie să parcurgă distanțe mai mari. Același lucru se întâmplă și cu aluminiul, cu toate acestea, acesta are diferența pozitivă de a fi un material reciclabil și de a putea intra în cuptor.
  • O altă modalitate de a păstra calitatea și integritatea alimentelor livrate este utilizarea caserolelor cu mai multe compartimente. Aceste pachete de livrare de alimente în stil cutie de prânz sunt ideale pentru a profita la maximum de un singur pachet care conține diferite alimente. Dacă serviți o masă cu texturi sau temperaturi multiple, luați în considerare recipientele cu compartimente separate. Această caracteristică împiedică articolele să se amestece împreună, ajutând la menținerea texturii și aspectului dorit.
  • Tipuri de ambalaje ecologice – În cele din urmă, nu uitați să luați în considerare sustenabilitatea atunci când alegeți ambalajul pentru livrarea alimentelor. Consumatorii sunt din ce în ce mai conștienți de mărcile care au politici durabile și, dacă afacerea dvs. transmite acest mesaj, ambalajul dvs. trebuie să fie la înălțimea acestuia. Ambalajul durabil este unul care își protejează conținutul, este dezvoltat prin optimizarea utilizării resurselor naturale și face posibilă închiderea ciclului următor. Având în vedere toți acești factori, încă nu există un material care să fie mult mai bun decât altul. Alegerea depinde de caracteristici precum proprietățile produsului, termenul de valabilitate, costurile, procesul de transport și, în cazul alimentelor, există încă legislație pentru prevenirea contaminării, de exemplu.

Atunci când alegeți ambalajul pentru livrarea alimentelor, vă puteți concentra pe estetică, caracter practic, durabilitate sau toate aceste opțiuni pentru a crea un produs care să vă facă clientul mulțumit.

Este important să alegeți un recipient care să vă păstreze mâncarea să arate grozav și la temperatura dorită.

Atunci când selectați un pachet pentru livrare, luați în considerare factori precum etanșarea și capacitatea sa de reținere. După cum spuneam mai devreme, este esențial ca alimentele să nu se scurgă din recipient, provocând accidente neplăcute și încheind masa.

Găsește-ne și pe social media!

 Instagram

 Facebook

 WhatsApp

Pentru cantitati mai mari, preturile pot fi negociate. Pentru mai multe detalii puteti sa ne contactati la:

Tipuri de ambalaje pentru livrarea alimentelorAmbalaje Horeca este un brand marca Sermob Design.

Cu mai bine de un deceniu de experiență, profesionalism la superlativ și respect pentru micii sau marii antreprenori ce ne vizitează, suntem în continuă expansiune a portofoliului de produse care poate deservi atât consumatorii din industria HoReCa cât și consumatorii casnici.

Copyright © 2024 SC Sermob Design SRL, CUI: RO 16493339, Nr. ONRC J22/1157/2004