Curatenia de sarbatori
Ambalaje horeca gama larga de produse de unica folosinta

Contactează-ne

Coșul meu

Curatenia de Sarbatori – Orice persoană își dorește o casă curatăordonatăcare  aibă o atmosfera caldă și primitoare, mai ales în pragul SărbătorilorCurățenia nu este importantă doar din punct de vedere estetic, ci și al sănătății.

Acarienii, microbii, alergenii și germenii se înmulțesc cu rapiditate într-un mediu cu praf și mizerie, ceea ce poate duce la afecțiuni grave, precum problemele respiratorii sau boli de piele. Aceste bacterii pot fi eliminate cu produse de igienă chiar din Magazinul nostru online.
Produsele noastre de igienă va ajută la curățenie în afacerea sau chiar în casă dumneavoastrăÎn continuareveți găsi câteva produse recomandate de echipa Ambalaje Horeca pentru o locuința complet igienizatăpregătită de oaspeți!

 • Detergentul de geamuri este o soluție specială pentru curățarea geamurilor și a a suprafețelor din sticlăformula sa conține alcool ceea ce permite o curățare rapidă fără  fie nevoie de lustruire și fără  lase urme, perfectă pentru locuința dumneavoastră.
 • Lavete pentru veselă din microfibracare atrage praful  un magnet, nu lasă scame, urme și nu zgârielaveta din microfibră se poate spala și refolosi. Poate fi folosită cu detergenții de geamuri sau pardoseli fără nici o  problemasunt foarte utile în bucătărie fie ștergi veselă sau suprafețele din bucătărie.

 

 • Găleată din plastic pentru mop dreptunghiulară 15L, este confecționată dintr-un plastic mai dur și mai rezistent, poate fi folosită cu orice mop de bumbac sau fibră. Realizate dintr-un plastic calitativ, este realizată după norme europene la un grad maxim de igienă. Găleată perfectă pentru casă ta atunci când te apuci de curățenia în casă.
 • Produsele Pronto reprezintă modul sigur, simplu și eficient de a îngriji locuințafără  va sacrificați timpul liber. Detergentul pentru suprafețe din lemn cu ulei de migdale de la Pronto are următoarele proprietățiHidratează în timp ce curată; Protejează suprafețele din lemn vreme îndelungatăConține ulei de migdale. Nu necesită clătire
 • Îndepărtează rapid calcarul
  • Împiedică reapariția depunerilor
  • Spumă extrem de eficientă
  Spumă extrem de eficientă îndepărtează rapid calcarul, depunerile de săpun și grăsimea arsă de pe numeroase suprafețe din interiorul și exteriorul locuinței. Formulă să care împiedică reapariția depunerilor formează o peliculă de protecție pe suprafețe, prevenind reapariția
  petelor.

Găsește-ne și pe social media!

 Instagram

 Facebook

 WhatsApp

Pentru cantitati mai mari, preturile pot fi negociate. Pentru mai multe detalii puteti sa ne contactati la:

Curatenia de Sarbatori

Ambalaje Horeca este un brand marca Sermob Design.

Cu mai bine de un deceniu de experiență, profesionalism la superlativ și respect pentru micii sau marii antreprenori ce ne vizitează, suntem în continuă expansiune a portofoliului de produse care poate deservi atât consumatorii din industria HoReCa cât și consumatorii casnici.

 

Curatenia de Sarbatori

Universul ambalajelor de care ai nevoie!

Suport clienți

photo-euplatesc

Despre Noi

Copyright © 2024 SC Sermob Design SRL, CUI: RO 16493339, Nr. ONRC J22/1157/2004