Coșul meu

Ambalaje Horeca

Ambalaje Horeca

Curatenia de primavara! Sfaturi practice pentru pregatirea locuintei.

House cleaning product on wood table

Orice persoana isi doreste o casa curata, ordonata, care sa aiba o atmosfera calda si primitoare.  Curatenia nu este importanta doar din punct de vedere estetic, ci si al sanatatii.

Acarienii, microbii, alergenii si germenii se inmultesc cu rapiditate intr-un mediu cu praf si mizerie, ceea ce poate duce la afectiuni grave, precum problemele respiratorii sau boli de piele. Aceste bacterii pot fi eliminate cu produse de igiena chiar din Magazinul nostru online.

Produsele noastre de igiena va ajuta la curatenie in afacerea sau chiar in casa dumneavoastra.
In continuare, veti gasi cateva produse recomandate de echipa Ambalaje Horeca pentru o locuinta complet igienizata!

  • Detergent pentru geamuri 5L, detergentul de geamuri este o solutie speciala pentru curatarea geamurilor si a suprafetelor din sticla; formula sa contine alcool ceea ce permite o curatare rapida fara sa fie nevoie de lustruire si fara sa lase urme, perfecta pentru locuinta dumneavoastra.
  • Detergent pentru pardoseli 5L, detergent cu spumare redusa ce curata praful si alte depuneri de zi cu zi folosind  mopul nostru din bumbac sau alte ustensile pentru curatarea podelelor sau pradoselilor, nu este periculos datorita formulei sale neutre. Lasa un miros placut, proaspat de lunga durata.
  • Detergent de geamuri cu pulverizator professional CIF, detergentul pentru geamuri CIF cu pulverizator este o solutie ideala pentru curatarea suprafetelor de sticla si gemurilor, recipentul permite aplicarea precisa a solutiei, atat prin pulverizare cat si sub forma de spuma, pentru curatarea murdariei dificile.
  • Prosop din hartie pentru bucatarie L65, L100, L200 marca Ambalaje Horeca, un produs foarte moale si pufos, ce nu lasa scame sau urme in urma stergerii unei suprafete de tip geam, lemn, sau parchet. Se poate folosi si atunci cand doriti o uscare si o stergere rapida a farfuriilor sau tacamurilor dupa spalare. 
  • Lavete pentru vesela din microfibra, microfibra este un material special, revolutionar si inovativ in domeniul curateniei, care atrage praful ca un magnet, nu lasa scame, urme si nu zgarie; laveta din microfibra se poate spala si refolosi, poate fi folosita cu detergentii de geamuri sau pardoseli fara nicio problema, sunt foarte utile in bucataria dumneavoastra fie ca stergi vesela sau suprafetele din bucatarie, produsul este utila pe orice suprafata, fie casnica fie in alte medii.
  • Bureti de vase cu canelura, bureti de vase cu canelura sunt ideali pentru spalarea veselei si  tacamurilor dumnevoastra, un burete foarte rezistent si placut la atingere cand este ud dar si uscat, noi va punem la dispozitie o gama mare de bureti de vase. Bureti de vase mici 35 bucati la set si bineinteles Bureti de vase profesionali mari pentru profesionisti ca si dumneavoastra.
  • Galeata din plastic pentru mop rotunda, galeata pentru mop este foarte importanta si necesara atunci cand te pregatesti de curatenie generala in casa ta, poate fi folosinta cu orice tip de solutie pentru geamuri sau pardoseli, un plastic foarte rezistent si lucios, ceva elegant si simplu pentru casa ta ideala.
  • Detergent pentru geam CLIN cu pulverizator, detergentul pentru geamuri Clin este o soluție special concepută pentru curățarea geamurilor și suprafețelor din sticlă, foarte economic datorita proprietatilor sale de curatare foarte bune la concentratii scazute.
  • Galeata din plastic pentru mop dreptunghiulara 15L, galeata din plastic pentru mop  15L  este confectionata dintr-un plastic mai dur si mai rezistent, poate fi folosita cu orice mop de bumbac sau fibra. Realizate dintr-un plastic calitativ, este realizata dupa norme europene la un grad maxim de igiena. Galeata perfecta pentru casa ta atunci cand te apuci de curatenia in casa.

Pentru a evita situatiile neplacute, dar si pentru a te bucura de un mediu sigur in care sa te relaxezi, este important sa stii cand si cum sa faci curatenie eficient, dar si ce poti face pentru a o pastra pentru cat mai mult timp!

Distribuie acest articol

Copyright © 2022 SC Sermob Ambalaje SRL, CUI: 40293848, Nr. ONRC J22/3401/2018