Caserole din polistiren - reprezinta solutia sigura
Ambalaje horeca gama larga de produse de unica folosinta

Contactează-ne

Coșul meu

Caserole din polistiren – compozitia din acest material permite mentinerea temperaturii calde a preparatelor mai mult timp. De aceea sunt atat de populare in fiecare locatie tip catering, fast-food, restaurant sau patiserie, ce ofera servicii de livrare. Caserolele din polistiren expandat reprezinta solutia sigura si inteligenta pentru mancarea gatita datorita greutatii reduse si a capacitatii superioare privind transferul termic.

Confectionate din polistiren expandat (spuma alba), produsele noastre au densitatea necesara pentru a mentine alimentele calde si pentru a opri scurgerile de ulei si grasimi. Rezista la temperaturi de – 18°C + 80 °C, ideale pentru preparate reci (absorb scurgerile de lichide din alimentele inghetate), dar si pentru gustari calde.

Polistirenul expandat este acceptat de industria alimentara, nu influenteaza gustul, mirosul sau specificul mancarii.  Ideale atat pentru transportul mancarii gatite cat si pentru aperitive sau deserturi insiropate. Polistirenul expandat isi pastreaza forma si in cazul suprapunerii (in timpul livrarilor, frigider, etc.)

Caserole din polistiren

Daca doresti sa servesti sau sa transporti preparatele in cele mai bune conditii, asigurand pastrarea temperaturii si gustul preparatelor, alege caserolele din polistiren. Caserolele pot intra in contact cu multe tipurile de alimente reci, in conditii de refrigerare si congelare, sau calde.

 

Găsește-ne și pe social media!

 Instagram

 Facebook

 WhatsApp

Pentru cantitati mai mari, preturile pot fi negociate. Pentru mai multe detalii puteti sa ne contactati la:

Ambalaje carton KRAFT

Ambalaje Horeca este un brand marca Sermob Design.

Cu mai bine de un deceniu de experiență, profesionalism la superlativ și respect pentru micii sau marii antreprenori ce ne vizitează, suntem în continuă expansiune a portofoliului de produse care poate deservi atât consumatorii din industria HoReCa cât și consumatorii casnici.

 

Caserole din polistiren

Copyright © 2024 SC Sermob Design SRL, CUI: RO 16493339, Nr. ONRC J22/1157/2004