Ambalaje potrivite pentru afacerea ta

┬á ┬á ┬á ┬á ┬áAmbalaje potrivite sunt┬áun punct crucial pentru┬áca┬áafacerea┬áta┬ás─â┬áprospere,┬ás─â┬áoferi servicii de┬ácea┬ámai┬ábun─â┬ácalitate┬á╚Öi┬ás─â┬áimpresionezi de fiecare┬ádat─â┬áclien╚Ťii┬ácu livrarea┬áoptim─â┬áa produselor oferite.

┬á ┬á ┬á ┬á ┬áCa┬ábusiness-ul┬át─âu┬ás─â┬á├«nfloreasc─â,┬á├«n┬áprimul┬ár├ónd┬átrebuie┬ás─â┬á├«n╚Ťelegi┬áce ambalaje┬áse┬ápotrivesc afacerii tale,┬áfiind┬áprimul lucru pe┬ácare┬áclien╚Ťii┬á├«l┬áobserv─â.┬á Un ambalaj bine┬áales, are un impact pozitiv┬áasupra┬ácre╚Öterii┬áv├ónz─ârilor┬á╚Öi┬áa┬ásatisfac╚Ťia┬áclien╚Ťilor.┬áCe┬ápa╚Öi┬átrebuie┬ás─â┬áurmezi┬á├«n alegerea unui ambalaj potrivit:

  • Trebuie┬ás─â┬á╚Ťii┬ácont┬áde caracteristicile produsului, cum ar┬áfi┬ádimensiunea, greutatea┬ásau┬átipul lui.
  • Aten╚Ťie┬ála┬áconcuren╚Ť─â. Cu┬ápu╚Ťin─â┬ácercetare┬áasupra┬ápie╚Ťei┬áconcurente, alegerea ambalajului potrivit pentru┬átine ar trebui┬ás─â┬áfie┬ámult┬ámai┬áu╚Öoar─â.
  • ╚Üin├ónd┬ácont┬áde┬ápreferin╚Ťele┬áclien╚Ťilor┬á╚Öi┬áde┬áni╚Öa┬áafacerii tale,┬ácaut─â┬áproduse┬ác├ót┬ámai ecologice pentru mediul ├«nconjur─âtor.┬áMajoritatea┬áclien╚Ťilor┬ápun accent pe acest lucru.
  • Alege un ambalaj care┬áte┬áscoate┬á├«n┬áeviden╚Ť─â┬á╚Öi┬átotodat─â┬á╚Ťine┬ápasul┬ácu┬átendin╚Ťele┬á╚Öi┬ápreferin╚Ťele┬áclien╚Ťilor.

Mai jos găsești variante de ambalare a celor mai populare produse:

Ambalaje potrivite┬ásunt┬áun punct crucial pentru┬ác─â┬áafacerea┬áta┬ás─â┬áprospere,┬ás─â oferi servicii┬áde┬ácea┬ámai┬ábun─â┬ácalitate┬á╚Öi┬ás─â┬á ┬á impresionezi de fiecare┬ádat─â┬áclien╚Ťii┬ácu livrarea┬áoptim─â┬áa produselor oferite.

Ca business-ul t─âu┬ás─â┬á├«nfloreasc─â, ├«n primul┬á r├ónd trebuie s─â ├«n╚Ťelegi ce ambalaje se┬á potrivesc afacerii tale, fiind primul lucru pe care┬áclien╚Ťii┬á├«l┬áobserv─â.┬á Un ambalaj bine┬áales, are un impact pozitiv asupra cre╚Öterii v├ónz─ârilor ╚Öi┬áa┬ásatisfac╚Ťia┬áclien╚Ťilor.┬á

Ce pași trebuie să urmezi în alegerea unui ambalaj potrivit:

  • Trebuie┬ás─â┬á╚Ťii┬ácont┬áde caracteristicile produsului, cum ar┬áfi┬ádimensiunea, greutatea┬ásau┬átipul lui.
  • Aten╚Ťie┬ála┬áconcuren╚Ť─â. Cu┬ápu╚Ťin─â┬ácercetare┬áasupra┬ápie╚Ťei concurente, alegerea ambalajului potrivit pentru┬átine ar trebui┬ás─â┬áfie┬ámult┬ámai┬áu╚Öoar─â.
  • ╚Üin├ónd┬ácont┬áde┬ápreferin╚Ťele clien╚Ťilor┬á╚Öi┬áde┬áni╚Öa┬áafacerii tale,┬ácaut─â┬áproduse┬ác├ót┬ámai ecologice pentru mediul ├«nconjur─âtor.┬áMajoritatea┬áclien╚Ťilor pun accent pe acest lucru.
  • Alege un ambalaj care te scoate ├«n┬á eviden╚Ť─â ╚Öi totodat─â ╚Ťine ┬ápasul┬ácu┬átendin╚Ťele┬á╚Öi┬ápreferin╚Ťele clien╚Ťilor.

Mai jos găsești variante  de ambalare a celor mai populare produse:

Supe sau ciorbe

Supele cremă sau ciobele, fiind lichide,  sunt considerate un produs cu un factor mare de risc la livrare. Pentru a evita scurgerea lor, recomandăm caserole a căror capac se închide etanș dar în  același timp permite eliberarea aburului cald, pentru a nu se creea condens pe capac. 

Aceste caserole sunt fabricate din carton duplex înnobilat cu polietilenă și rezistă la  temperaturi de la -40 grade la +80 grade.

Supele cremă sau ciobele, fiind lichide, sunt considerate un produs cu un factor mare de risc la livrare. Pentru a evita scurgerea lor, recomandăm caserole a căror capac se închide etanș dar în același timp permite eliberarea aburului cald, pentru a nu se creea condens pe capac. 

Aceste caserole sunt fabricate din carton duplex înnobilat cu polietilenă și rezistă la temperaturi de la -40 grade la +80 grade.

 • Bolurile pentru┬ásup─â┬á┬ásunt┬áfoarte┬ádes utilizate ├«n┬ádomeniul┬áfast-food, restaurante┬á╚Öi┬ácatering.
 • Sunt┬áideale pentru transportul┬á╚Öi prezentarea produselor alimentare┬á ├«n┬ácondi╚Ťii optime de siguran╚Ť─â┬á╚Öi ┬áigien─â.
 • Sunt┬árealizate┬ádin┬ápolipropilen─â, iar capacul┬áse┬á├«nchide┬áetan╚Ö astfel este perfect ├«nchis, nepermi╚Ť├ónd s─â ┬áp─âtrund─â sau┬ás─â┬áias─â┬ávreun fluid.
 • Se┬áfolosesc┬á├«n┬ádiversele┬átipuri┬áde magazine, hot─âr├óte s─â asigure clien╚Ťilor o servire irepro╚Öabil─â.

 

 • Bolurile pentru┬ásup─â┬á┬ásunt┬áfoarte┬ádes┬áutilizate┬á├«n┬ádomeniul┬áfast-food, restaurante┬á╚Öi┬ácatering.
 • Sunt┬áideale pentru transportul┬á╚Öi┬áprezentarea produselor alimentare┬á├«n┬ácondi╚Ťii┬áoptime de┬ásiguran╚Ť─â┬á╚Öi┬áigien─â.
 • Sunt┬árealizate┬ádin┬ápolipropilen─â, iar capacul┬áse┬á├«nchide┬áetan╚Ö┬áastfel este perfect ├«nchis,┬ánepermi╚Ť├ónd┬ás─â┬áp─âtrund─â┬ásau┬ás─â┬áias─â┬ávreun fluid.
 • Se┬áfolosesc┬á├«n┬ádiversele┬átipuri┬áde magazine, hot─âr├óte s─â asigure clien╚Ťilor o servire irepro╚Öabil─â.

Cafea

├Än fiecare diminea╚Ť─â, milioane de oameni cump─âr─â┬ápahare din carton, ├«n special pentru cafea. A devenit un ritual ca ├«n drum spre serviciu s─â ne oprim la un fast food pentru a lua paharul din carton cu capac cu lichidul fierbinte.

A╚Öadar, pentru cafea sau alte utiliz─âri, paharul de unic─â folosin╚Ť─â din carton este ideal.

Salate

Bolurile din carton pentru salată cu o capacitate de 1250ml sau 750ml sunt natur|kraft pe interior și exterior, putând fi folosite împreună cu capacul transparent.

Sunt┬áideale pentru transportul┬á╚Öi┬áprezentarea produselor┬ádumneavoast─â┬áalimentare┬ásau┬ánealimentare┬á├«n┬ácondi╚Ťii┬áoptime de┬ásiguran╚Ť─â┬á╚Öi┬áigien─â.

Bolurile din carton pentru salată cu o capacitate de 1250ml sau 750ml sunt natur|kraft pe interior și exterior, putând fi folosite  împreună cu capacul transparent.

Sunt┬áideale pentru transportul┬á╚Öi┬áprezentarea produselor┬ádumneavoast─â alimentare sau nealimentare ├«n┬ácondi╚Ťii┬áoptime de┬ásiguran╚Ť─â┬á╚Öi┬áigien─â.

Pr─âjituri sau torturi

Cutiile┬ásunt┬áideale pentru transportul alimentelor┬á├«n┬ácondi╚Ťii┬áoptime de┬ásiguran╚Ť─â┬á╚Öi┬áigien─â. De asemenea,┬á├«n┬áurm─â┬átest─ârii┬ás-a dovedit┬ác─â┬ápr─âjiturile┬ásau┬átorturile nu sunt alterate┬ánici┬ála┬águst, nici la aspect.

Ambalaje potrivite pentru afacerea ta

Iar pentru prezentarea lor,┬árecomand─âm t─âvi╚Ťele aurii sau┬ádiscurile pentru mono-por╚Ťii.

Facebook

By loading the post, you agree to Facebook's privacy policy.
Learn more

Load post

Facebook

By loading the post, you agree to Facebook's privacy policy.
Learn more

Load post

V─â invit─âm s─â viziona╚Ťi produsele ╚Öi ├«n magazinul nostru de pe B-dul Poitiers nr. 14 sau in Showroom-ul de pe Strada Basarabia 18, Br─âtuleni, Ia╚Öi. Pentru cantitati mai mari, preturile pot fi negociate.

Pentru mai multe detalii puteti sa ne contactati la:

Găsește-ne și pe social media!

 Instagram

Facebook

 WhatsApp

TikTok Logo and symbol, meaning, history, PNG, brand Tik Tok
 
 

Copyright ┬ę 2023 SC Sermob Design SRL, CUI: RO 16493339, Nr. ONRC J22/1157/2004