Ambalaje potrivite pentru afacerea ta 🎁 AMBALAJE HORECA
Ambalaje horeca gama larga de produse de unica folosinta

Contactează-ne

Coșul meu

Ambalaje potrivite pentru afacerea ta

         Ambalaje potrivite sunt un punct crucial pentru ca afacerea ta  prospere,  oferi servicii de cea mai bună calitate și  impresionezi de fiecare dată clienții cu livrarea optimă a produselor oferite.

         Ca business-ul tău  înfloreascăîn primul rând trebuie  înțelegi ce ambalaje se potrivesc afacerii tale, fiind primul lucru pe care clienții îl observă.  Un ambalaj bine ales, are un impact pozitiv asupra creșterii vânzărilor și a satisfacția clienților. Ce pași trebuie  urmezi în alegerea unui ambalaj potrivit:

  • Trebuie  ții cont de caracteristicile produsului, cum ar fi dimensiunea, greutatea sau tipul lui.
  • Atenție la concurență. Cu puțină cercetare asupra pieței concurente, alegerea ambalajului potrivit pentru tine ar trebui  fie mult mai ușoară.
  • Ținând cont de preferințele clienților și de nișa afacerii tale, caută produse cât mai ecologice pentru mediul înconjurătorMajoritatea clienților pun accent pe acest lucru.
  • Alege un ambalaj care te scoate în evidență și totodată ține pasul cu tendințele și preferințele clienților.

Mai jos găsești variante de ambalare a celor mai populare produse:

Ambalaje potrivite sunt un punct crucial pentru  afacerea ta  prospere,  oferi servicii de cea mai bună calitate și     impresionezi de fiecare dată clienții cu livrarea optimă a produselor oferite.

Ca business-ul tău  înflorească, în primul  rând trebuie înțelegi ce ambalaje se  potrivesc afacerii tale, fiind primul lucru pe care clienții îl observă.  Un ambalaj bine ales, are un impact pozitiv asupra creșterii vânzărilor și a satisfacția clienților

Ce pași trebuie  urmezi în alegerea unui ambalaj potrivit:

  • Trebuie  ții cont de caracteristicile produsului, cum ar fi dimensiunea, greutatea sau tipul lui.
  • Atenție la concurență. Cu puțină cercetare asupra pieței concurente, alegerea ambalajului potrivit pentru tine ar trebui  fie mult mai ușoară.
  • Ținând cont de preferințele clienților și de nișa afacerii tale, caută produse cât mai ecologice pentru mediul înconjurătorMajoritatea clienților pun accent pe acest lucru.
  • Alege un ambalaj care te scoate în  evidență și totodată ține  pasul cu tendințele și preferințele clienților.

Mai jos găsești variante  de ambalare a celor mai populare produse:

Supe sau ciorbe

Supele cremă sau ciobele, fiind lichide,  sunt considerate un produs cu un factor mare de risc la livrare. Pentru a evita scurgerea lor, recomandăm caserole a căror capac se închide etanș dar în  același timp permite eliberarea aburului cald, pentru a nu se creea condens pe capac. 

Aceste caserole sunt fabricate din carton duplex înnobilat cu polietilenă și rezistă la  temperaturi de la -40 grade la +80 grade.

Supele cremă sau ciobele, fiind lichide, sunt considerate un produs cu un factor mare de risc la livrare. Pentru a evita scurgerea lor, recomandăm caserole a căror capac se închide etanș dar în același timp permite eliberarea aburului cald, pentru a nu se creea condens pe capac. 

Aceste caserole sunt fabricate din carton duplex înnobilat cu polietilenă și rezistă la temperaturi de la -40 grade la +80 grade.

 • Bolurile pentru supă  sunt foarte des utilizate în domeniul fast-food, restaurante și catering.
 • Sunt ideale pentru transportul și prezentarea produselor alimentare  în condiții optime de siguranță și  igienă.
 • Sunt realizate din polipropilenă, iar capacul se închide etanș astfel este perfect închis, nepermițând  pătrundă sau  iasă vreun fluid.
 • Se folosesc în diversele tipuri de magazine, hotărâte să asigure clienților o servire ireproșabilă.

 

 • Bolurile pentru supă  sunt foarte des utilizate în domeniul fast-food, restaurante și catering.
 • Sunt ideale pentru transportul și prezentarea produselor alimentare în condiții optime de siguranță și igienă.
 • Sunt realizate din polipropilenă, iar capacul se închide etanș astfel este perfect închis, nepermițând  pătrundă sau  iasă vreun fluid.
 • Se folosesc în diversele tipuri de magazine, hotărâte să asigure clienților o servire ireproșabilă.

Cafea

În fiecare dimineață, milioane de oameni cumpără pahare din carton, în special pentru cafea. A devenit un ritual ca în drum spre serviciu să ne oprim la un fast food pentru a lua paharul din carton cu capac cu lichidul fierbinte.

Așadar, pentru cafea sau alte utilizări, paharul de unică folosință din carton este ideal.

Salate

Bolurile din carton pentru salată cu o capacitate de 1250ml sau 750ml sunt natur|kraft pe interior și exterior, putând fi folosite împreună cu capacul transparent.

Sunt ideale pentru transportul și prezentarea produselor dumneavoastă alimentare sau nealimentare în condiții optime de siguranță și igienă.

Bolurile din carton pentru salată cu o capacitate de 1250ml sau 750ml sunt natur|kraft pe interior și exterior, putând fi folosite  împreună cu capacul transparent.

Sunt ideale pentru transportul și prezentarea produselor dumneavoastă alimentare sau nealimentare în condiții optime de siguranță și igienă.

Prăjituri sau torturi

Cutiile sunt ideale pentru transportul alimentelor în condiții optime de siguranță și igienă. De asemenea, în urmă testării s-a dovedit  prăjiturile sau torturile nu sunt alterate nici la gust, nici la aspect.

Ambalaje potrivite pentru afacerea ta

Iar pentru prezentarea lor, recomandăm tăvițele aurii sau discurile pentru mono-porții.

Vă invităm să vizionați produsele și în magazinul nostru de pe B-dul Poitiers nr. 14 sau in Showroom-ul de pe Strada Basarabia 18, Brătuleni, Iași. Pentru cantitati mai mari, preturile pot fi negociate.

Pentru mai multe detalii puteti sa ne contactati la:

Găsește-ne și pe social media!

 Instagram

Facebook

 WhatsApp

 
 

Universul ambalajelor de care ai nevoie!

Suport clienți

Despre Noi

Copyright © 2024 SC Sermob Design SRL, CUI: RO 16493339, Nr. ONRC J22/1157/2004