Transport → Ambalaje Horeca
Ambalaje horeca gama larga de produse de unica folosinta

Contactează-ne

Coșul meu

Transport Gratuit

Livrarea este gratuită în toată România

Banii înapoi garantat

Plătiți cash sau cu card bancar la livrare.

Pentru orice întrebare

poți să ne contactezi 24 / 7

Discount pentru membri

Oferim cele mai bune prețuri

Informații Transport

Livrarea este gratuita in toata Romania.

Durata medie de livrare este înscrisă sub fiecare produs separat. Fiecare produs are un termen diferit de livrare pentru că produsele sunt făcute de producători diferiți.

Puteți să ne contactați la nr de telefon +40 752 288 154 sau pe email la office@ambalaje-horeca.ro cu numărul comenzii și vă vom oferi informații despre starea actuală a comenzii dvs și dacă este posibil – o dată de livrare.

Noi încercăm mereu să livrăm comanda la o oră potrivită pentru dvs. Cu cel puțin cu o zi înainte de livrare, vă vom suna pentru a vă informa de sosirea comenzii și pentru a vă oferi o oră aproximativă pentru livrarea de a doua zi. De asemenea, în timpul zilei de livrare, șoferul vă va suna pentru a vă informa de sosirea lui.

Dacă ați ales serviciul ca șoferul să vă care mobila în apartament sau în casă, da. În caz contrar, noi vom livra mobila gratuit la cea mai apropiată zonă în care putem ajunge cu mașina iar de acolo o veți transporta dvs. Dacă veți avea nevoie de servicii de mutare, va trebui să le selectați atunci când plasați comanda sau le puteți cere până în ziua de livrare. Deși nu toată mobila poate fi cărată de către șoferul însuși, deoarece unele piese sunt prea grele pentru o singură persoană, ar trebui să vă asigurați că aveți pe cineva care să vă ajute să o duceți în casă

Dacă vreți să returnați mobila, anunțați-ne (pe email la office@ambalaje-horeca.ro sau la nr de telefon +40 752 288 154. E important ca mobila să nu fi fost asamblată și să fie încă în cutiile originale. Mobila returnată va fi ridicată în 15-20 de zile. Banii vor fi returnați după ce mobila va fi preluată prin transfer bancar (citiți mai multe despre asta aici).

Universul ambalajelor de care ai nevoie!

Copyright © 2024 SC Sermob Design SRL, CUI: RO 16493339, Nr. ONRC J22/1157/2004