Ambalaje Horeca

Ambalaje Horeca

Idei de cadouri dulci și creative pentru cei dragi

heart-with-love-writing-near-pastry_23-2147743516-1

Pentru că tot se apropie Sfântul Valentin, ne-am gândit să venim în ajutorul dumneavoastră cu câteva idei de cadouri, pe care le puteți oferi persoanelor iubite. Totodată, aceste cadouri le puteți dărui și în orice altă zi, oricărei persoane doriți dumneavoastră. O surpriză dulce este mereu binevenită! 

Cu toții ne dorim să fim cât mai originali și să îi oferim persoanei dragi un cadou care să îi arate cât de mult ținem la ea. Anul acesta, noi vă propunem să lăsați deoparte bijuteriile, parfumurile și hainele și să îi surprindeți pe cei dragi cu un desert delicios. Bineînțeles, acestea trebuie făcute cu mâinile dumneavoastră, iar noi vă garantăm succesul pe deplin a acestui cadou. Toate ideile prezentate în acest articol au fost testate și gustate, iar persoanele cărora li s-au oferit aceste cadouri au fost mai mult decât fericite!  

Pentru început, aveți nevoie să vă aprovizionați cu câteva produse esențiale și de impact, în cazul în care nu le dețineți deja, care vă vor ajuta și mai mult în procesul de creare a unui cadou cât mai original. Pe lângă ingredientele de bază, precum făină, zahăr, sare, ouă, lapte, unt, etc., aveți nevoie și de niște articole, precum hârtie pentru copt pergament, folie din celofan, chese pentru prăjituri, cutie din carton pentru tort albă, platou din aluminiu oval, platou bio, tavite aurii din carton, tavite din carton pentru tort aurii, tavite din carton albe. Nu este necesar să le achiziționați pe toate, fiecare cadou are nevoie doar de una sau două produse din această listă, pe lângă ingredientele de bază. 

Prima idee de cadou este ”Chocolate Peanut Butter Heart Cakes” (Prăjituri în formă de inimă cu unt de arahide și ciocolată). Pentru că inima reprezintă simbolul iubirii, iar noi ne dorim să le arătăm persoanelor iubite cât de mult ținem la ele, toate ideile de prăjituri și torturi prezentate în acest articol vor fi în formă de inimă sau vor include decorațiuni cu această formă.

Noi nu suntem experți în bucătărie, astfel că nu știm cu exactitate pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a pregăti acest desert, însă noi venim cu ideea creativă și delicioasă, iar dumneavoastră pregătiți acest delicios desert pentru persoana iubită urmând rețeta. După ce inimile cu unt de arahidă și ciocolată  sunt gata, pentru un plus de originalitate, așezați-le cât mai frumos pe una din tăvile sau platourile noastre: tăviță din carton aurie, tăviță din carton aurie pentru torttavite din carton albe, platou din aluminiu oval, platou bio. Mai apoi, dacă doriți, puteți înfolia platoul sau tăvița cu folia din celofan, pentru a le da un aer mai sofisticat. Acest cadou poate fi oferit și prietenilor, rudelor sau colegilor de serviciu, fiind un cadou mai special și foarte elegant.  

A doua rețetă este ”Strawberry Cupcakes with Cream Cheese Frosting” (Cupcakes cu căpșuni și înghețată cu brânză cremă). Puteți pune ce doriți dumneavoastră pe deasupra cremei, de exemplu, inițiala persoanei dragi. Pentru această rețetă aveți nevoie de chese pentru prăjituri iar la sfârșit, după ce sunt gata aceste cupcakes cu căpșuni și înghețată cu brânză cremă, puteți să le așezați pe una din tăvițele sau platourile noastre prezentate mai sus. Ca sugestie, pentru un plus de eleganță, puteți înfolia tava sau platoul cu ajutorul foliei din celofan

Următoarea idee dulce și personalizată de cadou este ”Conversation Hearts Cookies” (Fursecuri în formă de inimă cu conversații). Aceste fursecuri pot fi personalizate în foarte multe feluri, pornind de la arome, culori, decorațiuni și până la textul pe care vă doriți să îl scrieți pe fursecuri. De exemplu, puteți scrie pe mai multe fursecuri inițialele numelui persoanei iubite, un „te iubesc”, data când v-ați cunoscut sau poate chiar melodia voastră preferată. Aceste fursecuri sunt cu adevărat personalizate și originale, tot ce trebuie să faceți este să vă folosiți imaginația! Pentru a crea aceste fursecuri aveți nevoie de hârtia pentru copt pergament iar la final, după ce s-au copt aceste fursecuri, le puteți așeza frumos pe una din tăvile sau platourile noastre. Mai apoi, le puteți înfolia individual sau împreună cu ajutorul foliei din celofan pentru a le oferi un plus de rafinament. 

Ultima idee originală de cadou este ”Valentine’s Day Cake” (Tort Sfântul Valentin). Cu siguranță, un tort făcut cu dragoste spune mai mult decât un simplu „te iubesc” scris pe o felicitare. Nu puteau lipsi nici din această idee inimile, iar pentru a-l personaliza puteți scrie un mesaj drăguț pentru persoana iubită. În procesul de creare a acestui tort aveți nevoie neapărat de o tăviță din carton pentru tort aurie. Dacă este nevoie să îl transportați undeva puteți folosi cutia din carton pentru tort albă care, pe lângă siguranță îi oferă și eleganță tortului. 

Sperăm ca aceste idei de cadouri să vă fie de folos și să îi facă pe cei dragi să vă iubească și mai mult după ce vor gusta din aceste deserturi delicioase! 

Vă invităm să citiți și alte articole de pe blogul nostru: 7 produse de care ai nevoie pentru o petrecere reușită!, Cele mai importante funcții pe care le îndeplinește un ambalaj, Curatenia de primavara! Sfaturi practice pentru pregatirea locuintei.

Distribuie acest articol

Share on facebook

Copyright © 2020 SC Sermob Ambalaje SRL, CUI: 40293848, Nr. ONRC J22/3401/2018

Important!

În perioada 15 – 31 August nu putem onora (prelua) comenzi online.