fbpx
Ambalaje Horeca

Ambalaje Horeca

7 produse de care ai nevoie pentru o petrecere reușită!

petrecere copii
petrecere
Produsele noastre perfecte pentru petrecerea ta de acasă!

Având în vedere situația actuală, în care petrecerile fastuoase cu mulți invitați într-o sală mare și elegantă nu mai reprezintă o opțiune, singura variantă pe care o mai avem este să petrecem acasă, într-un cadru mult mai restrâns. Până la urmă cui nu-i plac petrecerile, zilele de naștere, de nume sau orice alt eveniment care implică muzică, mâncare, tort și multă distracție? Fiecare eveniment important din viața dumneavoastră și a familiei dumneavoastră trebuie sărbătorit, indiferent de locație. Cel mai important lucru este să petrecem alături de cei dragi. Cu toate acestea, pentru a avea o petrecere cu adevărat reușită aveți nevoie de câteva produse care vă vor garanta succesul!

Primul produs de care aveți nevoie este un set de platouri din aluminiu sau plastic, pe care veți putea așeza toate bunătățile pe care le-ați pregătit pentru invitați, indiferent dacă sunt aperitive sau niște prăjiturele delicioase. Acestea vor arăta foarte festiv pe aceste platouri.

  • Platourile noastre din aluminiu oval sunt produse din material din aluminiu, argintiu fiind potrivite pentru a intra în contact direct cu produsele alimentare. Aceste produse sunt de o calitate superioară.
  • Platourile noastre din plastic oval negru cu capac sunt produse din material plastic, negru și gros fiind potrivite pentru a intra în contact direct cu produsele alimentare. Platoul vine împreună cu un capac din plastic, transparent și dur, cu sistem de închidere cu prindere puternică. Cu ajutorul capacului se poate acoperi mâncarea și poate fi transportată în siguranță.

Următorul produs esențial este setul nostru de farfurii din plastic plate sau setul de farfurii din plastic cu 2 sau 3 compartimente , în funcție de diversitatea mâncărurilor pe care vă doriți să le oferiți invitaților, dar și a preferințelor dumneavoastră.

  • Farfuriile din plastic dopla plate și cele cu 2/3 compartimente sunt extra rezistente și igienice și pot fi folosite la diverse întâlniri. Acestea sunt făcute dintr-un plastic rezistent.

Setul de catering este indispensabil la orice petrecere unde se servește mâncare. Așadar, noi vă punem la dispoziție un set de catering complet pentru ca degustarea tuturor bunătăților pregătite să fie completă.

  • Setul de catering complet include furculiță, cuțit, lingură și șervețel. Tacâmurile sunt realizate dintr-un plastic rezistent și calitativ. Aceste produse le puteți achiziționa și individual, în varianta plastic alb sau transparent.

Un set de pahare din carton sau plastic transparent / alb nu ar trebui să lipsească de la nicio petrecere, fiind potrivit și de folos atât pentru băuturi calde cât și pentru cele reci. Fie că este vorba despre o zi de naștere a unui copil de 6 ani sau a unui adult care împlinește frumoasa vârstă de 30 de ani, invitații vor dori să bea apă, suc, cafea sau băuturi alcoolice, astfel că noi vă punem la dispoziție cele mai bune și mai rezistente pahare de unică folosință.

  • Paharele din carton de unică folosință sunt confecționate dintr-un carton rezistent și igienic. Fiind confecționate dintr-un carton rezistent și calitativ acestea oferă protecție sporită.
  • Paharele din plastic transparent / alb se pot folosi pentru servirea băuturilor reci. Fiind confecționate dintr-un carton rezistent și calitativ acestea oferă protecție sporită. Astfel, atât adulții cât și copiii pot bea liniștiți din aceste pahare, fără a se îngrijora că vor sparge ceva în jurul lor.

Dacă printre invitații dumneavoastră se regăsesc și adulți atunci cu siguranță veți avea nevoie și de un set de pahare pentru cafea din plastic sau carton, destinat adulților care își doresc să se energizeze pentru a se distra cât mai mult. Poți alege să achiziționezi și un set de paletine pentru cafea din lemn sau plastic, fiind o opțiune mult mai sigură și mai elegantă.

  • Paharele pentru cafea din plastic maro sunt rezistente și igienice. Conținutul se păstrează cald pentru că sunt termoizolante. Fiind confecționate din plastic rezistent și calitativ acestea oferă o protecție sporită.
  • Paharele pentru cafea din carton sunt rezistente și igienice. Fiind confecționate dintr-un carton rezistent și calitativ acestea oferă o protecție sporită.

În continuare, pentru a anima puțin petrecerea veți avea nevoie și de un set de paie din plastic color, ambalate individual / negre sau puteți opta pentru un set de paie pentru cocktail.

Ultimul produs de care aveți neapărat nevoie pentru ca petrecerea dumneavoastră să fie una reușită este un set de pahare din plastic pentru șampanie. Indiferent de eveniment acesta trebuie sărbătorit împreună cu un pahar de șampanie. O petrecere este reușită doar atunci când invitații ciocnesc împreună câte un pahar de șampanie!

Pentru cei mai pofticioși și pretențioși avem cutii din carton pentru popcorn și pahare din carton pentru înghețată.

Acum că am împărtășit cu dumneavoastră această listă de produse nu mai rămâne decât să vă urăm distracție plăcută!

Distribuie acest articol

Share on facebook

Copyright © 2020 Sermob Design SRL, CUI: RO 16493339, Nr. ONRC J22-1157/2004